Incassobureau in  Antwerpen nodig?

Hulp nodig bij het kiezen van een incassobureau in Antwerpen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van meerdere incassobureaus!

Vraag nu gratis offertes aan

  • Begin hier met zoeken naar verschillende incassobureaus en bespaar tot wel 70%!

Snel in je mailbox

 

Ontvang tot wel 6 offertes

 

Bespaar tot wel 70%

 

Vergelijk voordat je besluit

 

Voordelen van incasso-bureaus.be

  • Bespaar tijd en geld!
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in één simpele stap.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven. Makkelijker kan het niet!

Vul nu het online aanvraagformulier in en bespaar flink op uw kosten!

Meer over incassobureaus

Een incasso bureau probeert er doorgaans voor te zorgen dat schulden bij de debiteur worden geïnd. Zij vorderen de openstaande schulden bij de debiteur verhoogd met aanmanings- en administratieve kosten en de wettelijke rente. Het bedrag kan daardoor voor de schuldenaar flink oplopen, waardoor hij of zij eerder geneigd zal zijn een vordering te betalen.

Het inschakelen van een incassobureau is dus vooral nuttig wanneer u regelmatig last heeft van niet betalende klanten, onderstaand de voordelen die op u van toepassing zijn wanneer u incassodossiers uitbesteed aan een incassobureau:

  • U bespaart tijd op de verwerking van vorderingen
  • Incassobureau werken vaak op basis van “No cure, no pay”
  • Wanbetalers zijn eerder geneigd een vordering van een incassobureau te betalen
  • Vorderingen op zowel grote als kleine schulden zijn geen probleem

Gerechtsdeurwaarder
Wanneer het een incassobureau niet lukt de gevorderde schulden voor u te innen dan kan er besloten worden om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Zoals de naam al doet vermoeden heeft een gerechtsdeurwaarder juridisch meer mogelijkheden dan een incassobureau dat heeft. Een gerechtsdeurwaarder wordt doorgaans dan ook direct ingeschakeld wanneer de schulden zo hoog zijn dat het voor een incassobureau onmogelijk is om dat via aanmaningen terug te halen.

Betrouwbaarheid van incassobureaus
In Nederland kan iedereen een incassobureau starten. Hierdoor is er een wildgroei aan incassobureaus ontstaan. De incassobureaus waarvoor er via incasso-bureaus.be offertes kunnen worden aangevraagd zijn allen gescreend op betrouwbaarheid. Offertes aanvragen via incasso-bureaus.be doet u dus met een gerust hart.

Internationale incasso
Het kan zo zijn dat u internationaal opereert en dat er dus buitenlandse afnemers zijn van uw producten en/of diensten en hun betalingen ook niet nakomen. Ook dan is het mogelijk een incassobureau in te zetten. Met de globalisering proberen ook incassobureaus hun netwerk in het buitenland te vergroten en zodoende hun klanten tegemoet te komen. U heeft op incasso-bureaus.be de mogelijkheid aan te geven of u offertes wilt aanvragen voor incasso binnen Nederland, of incasso internationaal.

Dus heeft u problemen met wanbetalers die u niet of doorgaans te laat betalen. Wacht dan niet langer en vraag direct offertes aan!

Ervaringen van andere bezoekers

“Met mijn webshop kom ik vaak wanbetalers tegen. Besloten een incassobureau in te schakelen, ik kreeg het zelf niet gedaan. Via uw website offertes aangevraagd! Ben blij met de firma die ik hiermee gevonden heb.”
L. de Clercq, Meghelen                  

 

“Oude incassobureau hield op met bestaan. Konden mij geen passend advies over vervanging bieden. Via uw website heb ik deze wel gevonden. Dank u zeer!”
F. Notte, Gent                                         

“Het is maar goed dat er vergelijkingswebsites als deze bestaan. Ook incassobureaus rekenen vaak meer kosten dan nodig aan ons als klant!”
I. Bronselaer, Vilvoorde